E-bookok

Jelenleg az alábbi e-bookokat tudod megvásárolni.
Hamarosan elérhetőek lesznek az oldalon edzésprogramok és a Táplálkozási Sorozat további részei is.

Amennyiben 3 napod van kihozni magadból a maximumot otthoni edzéssel, és fő célod a farizom építés, ezzel az edzésprogrammal tudlak a legjobban segíteni célod elérésében.
  Az edzésprogram teljes test felépítésű edzéstervével garantáltan elérheted a homokóra alakot. Az ebook segítségével megtanulhatsz hatékonyan edzeni otthon is. Részletes workout guide-ot is találsz az ebookban, és pontos leírásokat az egyes gyakorlatokról, képekkel illusztrálva, összesen 70 oldalban. Az edzésprogramokkal e-book formájában az a célom, hogy a lehető legoptimálisabb alapot, tervet, és segítséget biztosítsam, ami a személyre szabott edzésterven kívül lehetséges.

22 490 Ft

Amennyiben 3 napod van kihozni magadból a maximumot az edzőteremben, és fő célod a farizom építés, ezzel az edzésprogrammal tudlak a legjobban segíteni célod elérésében.
Az edzésprogram teljes test felépítésű edzéstervével garantáltan elérheted a homokóra alakot. Az ebook segítségével megtanulhatsz hatékonyan edzeni. Részletes workout guide-ot is találsz az ebookban, és pontos leírásokat az egyes gyakorlatokról, képekkel illusztrálva, összesen 46 oldalban. Az edzésprogramokkal e-book formájában az a célom, hogy a lehető legoptimálisabb alapot, tervet, és segítséget biztosítsam, ami a személyre szabott edzésterven kívül lehetséges.

17 490 Ft

TÁPLÁLKOZÁSI ALAPISMERETEK  ÉS CÉLNAK MEGFELELŐ KALÓRIA/MAKRO ÉRTÉKEK MEGHATÁROZÁSA

Ez a könyv a táplálkozási e-book sorozatom első része, amellyel az a célom, hogy olyan tudományalapú információkat, tudást adjak a kezedbe, amelyet a mindennapok során, a gyakorlatban is hasznosítani tudsz, és nem leszel többé kiszolgáltatva a különböző étrendeknek, csodadiétáknak. Ebben az e-bookban a táplálkozás alapjairól tájékozódhatsz, és megtanulhatod,  hogyan tudod kiszámolni az energiaszükségletedet, beállítani a makrokat a célodnak megfelelően.

8 490 Ft