E-bookok

Jelenleg az alábbi e-bookokat tudod megvásárolni.
Hamarosan elérhetőek lesznek az oldalon edzésprogramok és a Táplálkozási Sorozat további részei is.

Amennyiben 3 napod van kihozni magadból a maximumot a teremben, és fő célod a farizom építés, ezzel az edzésprogrammal tudlak a legjobban segíteni célod elérésében.

Az edzésprogram a 3 napos edzésterven kívül tartalmazza a program leírását, segítséget a kivitelezéséhez, tippeket, fogalom magyarázatokat, és részletes leírások az egyes gyakorlatokról, képekkel illusztrálva.

Az edzésprogramokkal e-book formájában az a célom, hogy a lehető legoptimálisabb alapot, tervet, és segítséget biztosítsam, amit a személyre szabott edzésterven kívül lehetséges.

12 500 Ft

TÁPLÁLKOZÁSI ALAPISMERETEK  ÉS CÉLNAK MEGFELELŐ KALÓRIA/MAKRO ÉRTÉKEK MEGHATÁROZÁSA

Ez a könyv a táplálkozási e-book sorozatom első része, amellyel az a célom, hogy olyan tudományalapú információkat, tudást adjak a kezedbe, amelyet a mindennapok során, a gyakorlatban is hasznosítani tudsz, és nem leszel többé kiszolgáltatva a különböző étrendeknek, csodadiétáknak. Ebben az e-bookban a táplálkozás alapjairól tájékozódhatsz, és megtanulhatod,  hogyan tudod kiszámolni az energiaszükségletedet, beállítani a makrokat a célodnak megfelelően.

7 500 Ft