Sárközi Zsuzsanna

F I T N E S S

8 hetes otthoni edzésprogram (3 edzésnap)

Amennyiben 3 napod van kihozni magadból a maximumot otthoni edzéssel, és fő célod a farizom építés, ezzel az edzésprogrammal tudlak a legjobban segíteni célod elérésében.

 

Az edzésprogram teljes test felépítésű edzéstervével garantáltan elérheted a homokóra alakot. Az ebook segítségével megtanulhatsz hatékonyan edzeni otthon is. Részletes workout guide-ot is találsz az ebookban, és pontos leírásokat az egyes gyakorlatokról, képekkel illusztrálva, összesen 70 oldalban. Az edzésprogramokkal e-book formájában az a célom, hogy a lehető legoptimálisabb alapot, tervet, és segítséget biztosítsam, ami a személyre szabott edzésterven kívül lehetséges.

Kategóriák:

22 490 Ft

Leírás

Cél: izomtömeg növelés
Fókusz: farizmok fejlesztése, hát-vállak erősítése
Eszközigény: kézisúlyzók (bővíthető, ha lehet), hosszabb gumiszalag(ok), booty band

Felosztás: teljes test
Edzésprogram hossza: 8 hét
Heti edzésnapok száma: 3

A 8 hetes edzésprogram heti 3 teljes test napot foglal magában. A program nőknek íródott és fő célja a farizmok fejlesztése, hátak, vállak erősítése a homokóra alak elérése érdekében. Részletes edzős útmutatót is tartalmaz az edzéstervek mellett (hogyan végezd hatékonyan a programot, mit csinálj, ha nincs elég súlyod, hogyan helyettesíts gyakorlatokat, minden gyakorlat részletes leírása képekkel).