Személyi Edzés

A személyi edzés a legbiztosabb módja, hogy elérd a célodat az edzéssel kapcsolatosan.

  • Ha kezdő vagy, mindenképp ajánlott, hogy helyesen tanuld meg kivitelezni a gyakorlatokat, ne rögződjenek be rossz mozdulatok, amiket később jóval nehezebb lesz kijavítani, ne rendszer nélkül, összevissza csinálj mindent, és megszerezd az alapokat – ez a legfontosabb.
  • Ha már nem kezdő vagy, és elértél egy szintet, akkor tudod, hogy egyre nehezebb fejlődni. Ilyenkor kerül a leginkább előtérbe az edzéstervezés, a programozás, amivel el lehet mozdulni a stagnálásról, újra be lehet indítani a fejlődést, és ki lehet aknázni a benned rejlő lehetőségeket.
  • Ha már haladó vagy, nem elég egy átlagos edzésterv, komolyan periodizált, a hátrányos testrészek felhozására, az arányosításra összpontosító programra lesz szükséged, és folyamatos monitorozásra, hogy a program a legapróbb részletekig be legyen tartva, gondolok itt a pontos tempóra, pihenőidőkre, kivitelezési módokra, intenzitásra.

Személyi edzéseket a KF Gym-ben tartok Erdőkertesen. Jelentkezni email-ben, Facebook-on vagy Instagramon privát üzenetben lehet.