Sárközi Zsuzsanna

F I T N E S S

Sárközi Zsuzsanna előtte-utána

Küldetésem

Rólam

Szívügyem, hogy mindenki számára elérhetővé váljon a flexibilis diéta, és megszeresse a súlyzós edzést. Ezáltal megtapasztalja, hogy a formás, nőies alak igenis elérhető anélkül, hogy állandóan éheznénk, lemondanánk a kedvenc ételeinkről, és szenvedésnek élnénk meg az edzést.

Célom, hogy leszámoljak a tévhitekkel, mind az edzés, mind a táplálkozás területén, és a tudományosan bizonyított tények alapján leghatékonyabb módszerekkel dolgozzam azért, hogy edzettjeim elérjék céljukat.

Az edzést én is úgy kezdtem, mint bárki más: fogalmam sem volt, hogy mit csinálok, helytelenül, összevissza, rendszer nélkül próbálgattam mindent.

Sok év tapasztalat és tanulás után visszanézve látom, hogy amiket csináltam, pont a célom ellen dolgoztak, de akkoriban nem tudtam, tudhattam jobbat. A rengeteg tévhit, ami a fitness világban a mai napig terjed, nem könnyíti meg laikusként az ember helyzetét. Tudom, mert én is belekerültem anno a csirke-rizs, a felesleges tápkiegek, “kötelező” kardiók, értelmetlen, rosszul kivitelezett, többórás edzések bűvkörébe.

A célom az, hogy mások elkerüljék, vagy leszámoljanak ezekkel a tévhitekkel, és az edzés, és a táplálkozás területén szerzett tudásommal és tapasztalatommal hozzásegítsek mindenkit a célja eléréséhez.

AZ ÉN TÖRTÉNETEM

FLEXIBILIS ÉTKEZÉS

A flexibilis étkezés híve vagyok, ami lehetővé teszi számomra, hogy olyan ételeket fogyasztva érjem el a célomat, amiket szeretek is. Támogatom az egészségemet, de bármikor be tudom illeszteni, amit megkívánok, legyen az egy fagyi vagy egy csoki – még diéta idején is.

Az a célom, hogy minél több emberrel ismertessem meg ezt az irányzatot, és a módszereimet. Remélem, hogy egyre többen fognak az edzéshez és a táplálkozáshoz a szenvedés és éhezés szavak helyett pozitív kifejezéseket és gondolatokat társítani.

Ezen dolgozom.