Sárközi Zsuzsanna

F I T N E S S

Étkezés

Célom az, hogy akivel együtt dolgozom, megtanuljon helyesen táplálkozni, megértse a dolgok mikéntjét, és akkor se érezze elveszve magát, ha egyedül csinálja majd, és „nem fogja a kezét” valaki. Így én nem a fix, pár hétre szóló, klasszikus értelemben vett étrendben hiszek.

  Az alakformálási cél eléréséhez, a testkompozíció megváltoztatásához nélkülözhetetlen a személyre szabott kalória- és makrotápanyag-mennyiségek meghatározására. A sikerhez azonban elengedhetetlen, hogy egy olyan étkezési módszert alkalmazz, amely SZÁMODRA fenntarthatóvá teszi ezeknek az értékeknek a követését. A fogyási célodat például attól fogod elérni, ha kalória deficitben vagy (alapelv), nem attól, hogy bizonyos ételeket fogyasztasz (például saláta, csirke, vagy mentes süti), vagy egy adott étkezési módszert, irányzatot követsz (például ketogén diéta, időszakos böjtölés, paleo étrend, stb.).

Viszont az, hogy milyen módszert alkalmazol a kalória deficit betartására mégis sokat számít, hiszen nagymértékben meghatározza, hogy ténylegesen be is tudod-e tartani a dolgot. Illetve ha igen, meddig, illetve, hogy utána mennyire fogod tudni megtartani az eredményt, sikerül-e pozitív étkezési szokásokat kialakítanod, ténylegesen életmódot váltanod.

 

Amennyiben együtt dolgozom veled a táplálkozás területén, a számodra szükséges kalória- és makrotápanyag mennyiség általam kerül kiszámolásra, illetve szükség szerint módosításra a célodnak, illetve fejlődési ütemednek megfelelően. Folyamatosan figyelemmel kísérem a táplálkozási naplódat, és segítek abban, hogyan változtass, hogyan étkezz minél optimálisabban a célod érdekében.

 

Nem hiszek a pár hétig tartó önsanyargatásban, a csirke-rizsen és salátán élésben. Minden edzettem a flexibilis diéta keretein belül éri el a célját, ami röviden a számodra szükséges kalória/makrok betartását, követését jelenti úgy, hogy 80%-ban természetes, teljes értékű, egészséges ételeket fogyasztasz, ami a célodat szolgálja, 20%-ban pedig, amit csak szeretnél, beillesztve a napi keretedbe.

A flexibilis diéta nem egy csoda módszer, de nem is egy fenntarthatatlan, értelmetlen divatdiéta, ami több kárt csinál hosszú távon, mint hasznot.
Egy olyan táplálkozási stratégia, amely által

✓ hosszú távon hasznosítható tudást szerzel a táplálkozással kapcsolatosan
✓ nem leszel kiszolgáltatva étrendeknek
✓ szabadabban, rugalmasabban tudsz étkezni
✓ egészséges kapcsolatot alakíthatsz ki az étellel

Ugyanakkor
✓ biztosan eléred a célodat is
✓ jól használható együtt különböző étkezési irányzatokkal, módszerekkel
✓ működőképes bármilyen ételintolerancia/allergia esetén

A cél nem az, hogy örökké kalóriákat számolj, mérd és regisztráld a kaját. A cél az, hogy rugalmasan, a saját életmódodnak, életritmusodnak, ízlésednek megfelelően elérd a célod, miközben hasznos tudást szerezz a táplálkozással kapcsolatosan. A cél az, hogy olyan pozitív étkezési szokásokat alakíts ki, amelyek által fenntarthatóvá válik az elért eredmény, és ténylegesen életmódot tudsz váltani úgy, hogy többé nem lesz szükséged a mérlegre.

Mikor tudok segíteni neked?

 • Ha fogyni szeretnél
 • Ha izomtömeget szeretnél növelni
 • Ha régóta alacsony kalórián tengődsz, de mégsem fogysz
 • Ha jojo diétával küzdesz
 • Ha szeretnéd végre meg is tartani az elért eredményt
 • Teljeskörű online állapotfelmérés, egy hétig étkezési napló követése, kalória/makro követés pontosságának ellenőrzése
 • Személyre szabott, célnak megfelelő kalória & makro értékek meghatározása
 • E-bookok a flexibilis diétához, makro követéshez
 • További közös munka nélkül (nincs lehetőség később konzultációra, módosításra)

35 000 Ft

35 000 Ft

 • Teljeskörű online állapotfelmérés, egy hétig étkezési napló követése, kalória/makro követés pontosságának ellenőrzése
 • Személyre szabott, célnak megfelelő kalória & makro értékek meghatározása
 • E-bookok a flexibilis diétához
 • Étkezési napló ellenőrzése, segítség az étkezés kialakításában
 • Folyamatos online segítségnyújtás, kontroll
 • Hetente ckeck-in

45 000 Ft

45 000 Ft

TÁPLÁLKOZÁSI ALAPISMERETEK  ÉS CÉLNAK MEGFELELŐ KALÓRIA/MAKRO ÉRTÉKEK MEGHATÁROZÁSA

Ez a könyv a táplálkozási e-book sorozatom első része, amellyel az a célom, hogy olyan tudományalapú információkat, tudást adjak a kezedbe, amelyet a mindennapok során, a gyakorlatban is hasznosítani tudsz, és nem leszel többé kiszolgáltatva a különböző étrendeknek, csodadiétáknak. Ebben az e-bookban a táplálkozás alapjairól tájékozódhatsz, és megtanulhatod,  hogyan tudod kiszámolni az energiaszükségletedet, beállítani a makrokat a célodnak megfelelően.

8 490 Ft

8 490 Ft

FLEXIBILIS DIÉTA A GYAKORLATBAN – AZ ÉTRENDEK FOGSÁGÁTÓL A SZABADABB ÉTKEZÉSIG A táplálkozási e-book sorozat második részében egy olyan étkezési módszert, stratégiát mutatok be, amely által sokat tanulhatsz az étkezésről, így nem leszel kiszolgáltatva étrendeknek, szabadabban tudsz enni, ugyanakkor biztosan eléred a célodat is. Az ebook segítséget nyújt abban, hogyan alkalmazd a flexibilis diétát a gyakorlatban, hogyan „hozd ki a számokat” a nehezebb szituációkban, és végül hogyan juss el odáig, hogy akár a mérleget, és az app-ot is kidobd, mégis kezedben tartsd a dolgokat, ne vesszen az elért eredményed kárba.

27 500 Ft

27 500 Ft