Sárközi Zsuzsanna

F I T N E S S

Get Fit Challenge

Ha régóta keresel egy olyan módszert, amivel úgy érheted el a célodat – legyen az fogyás, alakformálás, izomtömeg növelés –, hogy közben

 • rugalmasan étkezel,
 • a kedvenc ételeidet is fogyasztod és
 • élvezed az edzést,


akkor a Get Fit Challenge-t neked találták ki.

Az éhezéssel, lemondásokkal teli diéta hosszabb távon élhetetlen, és még ha sikeres is, az eredménye fenntarthatatlan.

Ha szeretnél végre ténylegesen életmódot váltani, a flexibilis diéta és a súlyzós edzés kombinációjával szenvedés nélkül érheted el a célodat, és egy hosszútávon is fenntartható módszert sajátíthatsz el.

Get Fit Challenge 16

Hamarosan indul a 8 hetes kihívás, amellyel garantáltan elérheted a célodat!

Lezárult a 8 hetes kihívás, hamarosan indul egy újabb, mellyel garantáltan elérheted a célodat!

Hamarosan indul a 8 hetes kihívás, amellyel garantáltan elérheted a célodat!

 START: MÁRCIUS 18.

Jelentkezési határidő: március 15

Részvételi díj: 40 000 Ft

Early bird akció 35 000 Ft március 8-ig 

Ha te is szeretnél formába kerülni, ugyanakkor elsajátítani egy olyan módszert, ami örökre meg tudja változtatni az életedet, az étkezéshez, edzéshez való viszonyodat, akkor jelentkezz a challenge-re!

JELENTKEZEM

Jelentkezési határidő: 2024. Május.17.

Kihívás kezdete: 2024. Május 20.

Május 03.Péntek éjfélig 35.000Ft
Május 04.től 40 000 FT/8 HÉT

Early bird jelentkezés:
Március 8.-i utalással - 35.000 Ft/8 hét

Az űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a kihívásra és a további infokat e-mailben kapod meg.
Ha nem találod a válasz e-mailt, kérlek nézd meg gmail-ben a spam, illetve a promóciók mappát, mert sajnos néha a küldött e-mailek oda kerülnek. Ha ott sem találod, akkor kérlek írj a getfitchallengeofficial@gmail.com e-mail címre.

Mit tartalmaz a challenge?

A challenge keretében lehetőséged van egy egyedülálló alakformáló programban részt venni, amely a következőket tartalmazza:
Flexibilis diéta

Személyre szabott

Célodnak megfelelő, személyre szabott kalória/makro értékek lesznek számodra kiszámolva, a flexibilis diéta keretében pedig nem kell lemondanod a kedvenc ételeidről sem. Receptgyűjteménnyel és mintaétrenddel segítünk a célod elérésében.

Get Fit Challenge

Profi edzésprogram

Akár otthon, akár teremben tudsz edzeni, biztosítunk számodra videókat a helyes végrehajtásról, magyarázatokkal, így garantáltan hatékony lesz a program.

Facebook

Zárt Facebook csoport

A csoportban recepteket, hasznos segítségeket osztunk meg egymással, minden kérdésedre választ kapsz, és egy motiváló közösség részese leszel, ahol mindenki hasonló cipőben jár, hasonló problémákkal küzd, és segít a másiknak a céljai elérésében.

Program

Rugalmas program

Életritmusodnak, időbeosztásodnak megfelelően, rugalmasan tudod kivitelezni a dolgokat, amikor időd, és energiád van rá.

Nyeremények

Értékes nyeremények

Ha te fejlődsz a legtöbbet magadhoz képest, értékes nyereményekkel gazdagodsz.

1. helyezett - 150.000 Ft értékű tápkieg csomagot nyer
2. helyezett - 75.000 Ft értékű tápkieg csomagot kap
3. helyezett - 8 hetes edzésprogram ebookot nyer

A CHALLENGE-ET NEKED TALÁLTÁK KI, HA:

- Szeretnéd elérni a célod, ugyanakkor tudást szerezni
a táplálkozással, edzéssel kapcsolatban

- Hajlandó vagy tenni a célodért és tudsz keményen dolgozni

- Egy hosszútávon fenntartható módszert keresel

A CHALLENGE NEM BIZTOS, HOGY NEKED VALÓ, HA:

- Nincs legalább heti 4-5 x 1 órád arra, hogy
szánj magadra egy kis időt edzés keretében

- Szereted, ha megmondják neked, hogy
konkrétan mit egyél, hány óra hány perckor

- Hiszel a csodakapszulákban és utálod a súlyzókat

Gyakran ismételt kérdések

Kérdésed van? Válaszolunk!
Ha egyéb kérdésed van, írj a coach.zsuzsanna.sarkozi@gmail.com e-mail címre.

Az 1:1 online coaching teljesen személyre szabott segítséget jelent táplálkozás és/vagy edzés területén, különböző opciókkal attól függően, miben, milyen szintű segítséget szeretnél. Folyamatos kommunikációt, segítségnyújtást, check in-ekkel a fejlődését követését, szükség esetén módosításokat is tartalmaz.

A challenge általunk számolt, személyre szabott, célnak megfelelő kalóriát, makrokat tartalmaz és segítséget a csoportban a flexibilis diétához, valamint újdonságként receptgyűjteményt és mintaétrendet is biztosítunk a számodra. Viszont nincs szoros követés és nincs lehetőség módosításokra, folyamatos munkára, kommunikációra velem/velünk (ha komplex az eseted, nagyobb odafigyelést, gyakori módosítást igényem, jobb az online edzés). A zárt Facebook csoportban persze van lehetőség kérdezni, segítséget kérni, illetve sok hasznos info megosztásra kerül.

Ami az edzést illeti, a challenge keretében egy fix, 4 napos alsó/felsőtest felosztással dolgozó edzésprogram van, aminek a fő célja nők esetében a farizomépítés és a hát-vállak formálása. Profi, hatékony, de nincs lehetőség módosításra, egyéni kérések figyelembevételére (nem teljesen rád szabott a program). A zárt Facebook csoportban kérdezhetsz és találsz bemutató videókat minden gyakorlatról magyarázattal, online edzés keretében viszont még videóelemzésre is van lehetőség.

Összefoglalva: az online edzés egy mélyebb, teljesen személyre szabott közös munka velem, míg a challenge egy 8 hetes verseny, aminek keretében egy motiváló közösség tagjaként hozhatod ki magadból a legtöbbet úgy, hogy tőlünk is sok segítséget megkapsz ehhez.

Ha logikusan gondolkozunk, nem reális, hogy mindenkire érvényes étrendet írjunk, hiszen annak is SZEMÉLYRE SZABOTTnak kell lennie.

 • Nem reális, hogy sok résztvevőnek személyre szabott értendet készítsünk, hiszen jó esetben egy étrend mindenkinek EGYÉNI:
  • Személyre szabott, CÉLnak megfelelő kalória/makrok alapján készül – ezt tőlünk is megkapod, egyéni értékeket számolunk mindenkinek
  • Ételintoleranciákra/allergiákra tekintettel van
  • Fennálló betegségeket, problémákat figyelembe veszi (nem ajánlottak egyes ételek) – ezekkel mi is számolunk, amikor indokolt 
  • Egyéni kéréseknek tesz eleget (az alapján állítják össze az ételeket, hogy valaki vegán, vegetáriánus, vagy egyszerűen nem eszik meg egyes ételeket, mert nem szereti)
  • Egyéni ízlésnek megfelelően készül, idényjellegű összetevőket tartalmaz

Ezek mind-mind bizonyos ételek, makrotápanyag-források kizárását, vagy pont előnyben részesítését jelentik, egyénenként eltérően. Egy sok résztvevős challenge esetén nincs lehetőség mindenkinek egyéni étrend összeállítására.

Amit viszont biztosítunk:

 • Mintaétrendet a te személyre szabott kalóriádnak megfelelően, amit mi állapítunk meg
 • Receptgyűjteményt alacsony/magas kalóriás opciókkal, hogy célodnak megfelelően tudj kiválasztani ételeket, és kialakítani a neked legmegfelelőbb étkezést
 • Lehetőséget a flexibilis étkezés elsajátítására. Ennek keretében te választod ki az alapanyagokat, és azt, hogy miből állítod össze az étrendedet.
  Mi biztosítjuk a célod eléréséhez szükséges személyre szabott kalória- és makroértékeket és segítséget nyújtunk a flexibilis diéta alkalmazásához. 
 • A receptgyűjtemény és a mintaétrend szintén hatalmas segítséget fog nyújtani az elindulásban.
 • A zárt Facebook csoportban rengeteg tippet, receptet osztanak meg egymással a résztvevők, és tőlem/tőlünk is lehet kérdezni a csoportban.
  Mindenkinek segítek, segítünk.

A flexibilis diétát ugyanúgy tudod alkalmazni bármelyik étkezési irányzat, intolerancia, allergia esetén is. Akár vegán/vegetáriánus vagy, glutén- vagy laktózmentesen étkezel, jelentkezhetsz a challenge-re.

Nem az a cél, hogy

 • egy 1200 kcal-os csirke-rizsből álló mintaétrendet dobjunk oda mindenkinek, mondván, hogy személyre szabott…
 • vagy megmondjuk, hány órakor és mit egyél minden nap  

A cél, hogy megtanulj úgy táplálkozni, hogy szabadabb vagy és közben a célodat is eléred.

Részt tudsz venni, figyelve az orvosod/dietetikusod által előírt, megadott dolgok betartására.
Amennyiben számodra már speciálisan meghatározott kalória/makro értékek vannak, azt jelezd a jelentkezésnél.

Az edzésterv profin összeállított, hatékony program, így biztosan jó úton indulsz el, ellenben azzal, ha magadtól kezdenél el otthon valamit edzeni, vagy céltalanul bolyonganál a konditeremben.

Amiatt sem kell aggódnod, hogy nem tudod, jól végzed-e a feladatokat, vagy mit jelent a gyakorlat neve, hiszen az összes feladat helyes végrehajtásáról részletes videót találsz magyarázattal a zárt Facebook csoportban.    

 • egy polifoamra
 • kézisúlyzókra
 • egy hosszabb, erősebb gumiszalagra, kötélre
 • egy booty band-re

Javaslom, hogy egy bővíthető kézisúlyzó készlettel vágj neki a kihívásnak, mert eltérő súlyt fogsz használni a különböző gyakorlatoknál, valamint gyorsan fogsz fejlődni és nem lesz elég egy pár egykilós súlyzó, ha igazán hatékony edzést szeretnél csinálni.  

Minden résztvevő megkapja a konditermi és az otthoni edzésprogramot is.
Mindkettő 4 napos, alsó/felsőtest felosztású, nők esetén farizom-, hát-vállcentrikus edzésterv, tehát ha közben váltani szeretnél, akkor ugyanolyan hatékonyan fogod tudni folytatni a programot. 

Ha nem tudod megoldani a heti 4 edzésnapot, akkor a fő célodnak megfelelően tudsz módosítani rajta (kevesebb alsó/felsőtest nap), de segítünk ebben a Facebook csoportban.

A challenge keretében minden résztvevőnek egy fix edzésprogram van, amin nincs lehetőség módosítani.

Amennyiben szeretnél, természetesen változtathatsz rajta.
A speciális igények figyelembe vételére az online edzés keretében van lehetőség.

A Challenge végén a magához képest legtöbbet fejlődött, leglátványosabb változást felmutató résztvevők lesznek a díjazottak.
Tehát nem feltétlenül az, aki a legtöbb kilót adta le, hanem az, aki a legtöbbet változott, alakult, formálódott.

Ha kérdéseidre nem kaptad meg a válaszokat, írj nekem!

Nézz meg néhány átalakulást és véleményt azokról, azoktól, akik már sikerrel teljesítették a Get Fit Challenge-t

ÁTALAKULÁSOK

GALÉRIA

BESZÁMOLÓK

idézet
Nagyon örülök, hogy részese lehettem ennek a Challengenek, a következőn is szeretnék majd részt venni! 🙂 Nagyon szépen köszönöm a munkátokat, nagyon sokat jelent nekem! Régen étkezési zavarom volt, zabáltam és "diétáztam", büntettem magam, aztán megint zabáltam. Gyerekkorom óta bántottak a súlyom miatt, pedig láttátok, hogy annyira vészes dolgok nem voltak. Már tudom, melyik ételnek mennyi az értéke, mi hasznos számomra és mi kell a szervezetemnek, ezért nem tudok elég hálás lenni!
idézet
Összességében nagyon örülök, hogy részt vettem ezen a kihíváson, mivel nagyon sok új dolgot tanultam edzés és táplálkozás területén is (végre merem a zabkásán, és a csirke-rizsen kívüli ételeket is bűntudat nélkül enni). A csoport pozitív hangulata külön feldobott minden egyes nap, hogy láttam, nem vagyok egyedül. 🙂 És persze nagyon hasznosak voltak a gyakorlatokról készített videóitok, a technikám biztosan javult (guggolásnál már például nem fáj a derekam, ami ezelőtt elég gyakori probléma volt), ami talán a legfontosabb számomra hosszútávon. Nagyon köszönöm a sok segítséget, amit a 8 hét alatt kaptam.
idézet
Összességében én nagyon élveztem ezt a 8 hetet, a múlt év után újra rendszert adott az életemben mind az edzés, mind a kaja terén. Rengeteget javult a kajával való kapcsolatom is. Nincsenek falásrohamaim, tudok mértéket tartani nasiból is, mivel tudom, hogy bármikor megehetem, ha akarom, és nem esek kétségbe, ha éppen úgy alakul, hogy nem volt időm főzni másnapra. Szóval még egyszer köszi mindent, jöhet újabb 8 hét, ahol már talán nem is diétáznom kellene 😀
idézet
Sokat tanultam a táplálkozásról anélkül, hogy megmondtátok volna, hogy mit kellene ennem, és mikor. Ez szabadságot adott, és nagyon jókat tudtam enni 🙂 Ennek mentén fogom folytatni a további munkát, és az edzéseket is. Az edzésekről meg csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Én abszolút nem mozogtam az itthoni edzés terén komfortosan, mégis nagyon megszerettem! Súlyokkal itthon abszolút nem edzettem, de annyira jó volt érezni, hogy erősödöm. A videók nagyon sokat segítettek. Profi volt az egész, már nem tartok a súlyoktól, úgyhogy mindenképp fogom folytatni a súlyzós edzéseket. Összességében szeretném megköszönni a közös munkát, és az energiát, amit a Challenge-be raktatok. Nagyon örülök, hogy részese lehettem!
idézet
Annyira örülök, hogy rád találtam az Instagram-on. Nagyon sokat tanultam a challenge alatt. A gyakorlatok helyes kivitelezése, hogy mostmár érzem az izmot, amire épp edzem. A videók nagyon sokat segítettek ebben. Az étkezésről nem is beszélve… Utáltam régen a reggeli: zabpehely, ebéd: csirke rizs stb. diétákat, és a legjobb, hogy most bármit be tudok illeszteni, csak ki kell mindent számolni. Az elején kicsit nehezebb volt, de hamar belejöttem, főleg, hogy az app-ban scannelni is lehet. Ettem a challenge alatt hamburgert, pizzát, chipset, persze nem mindegyiket minden nap, de az, hogy megtanultam ezeket beilleszteni az egészséges ételek mellé, az egy óriási löket a jövőre nézve is… Hogy nincs bűntudatom, ha megeszek egy fagyit, mert tudom, hogy belefér az aznapi szénhidrát keretbe… Ahogy a képeket nézem, meg élőben is persze látom, a ruhák is ahogy állnak, 8 hét alatt rengeteget formálódtam. Köszönök Nektek mindent!